Book bord og menu

Almanak i Operaen har for nuværende åbent, når der spilles forestillinger og på udvalgte dage.

I forbindelse med eftermiddagsforestillinger er Almanak i Operaen åben til frokost, og ved aftenforestillinger er restauranten åben til aften. I begge tilfælde gælder det, at restauranten åbner 3 timer, inden forestillingen starter – og vi anbefaler at komme i god tid til en afslappet oplevelse.

Hvis du ønsker en oversigt over restaurantens åbningsdage, og hvilke forestillinger der vises i Operaen, samt andre events i vores restaurant, kan du se hele vores eventkalender her. 

For at opretholde et højt gastronomisk niveau uden unødigt madspild bestilles menuen på forhånd, og der forudbetales 200 kr. pr. person i forbindelse med bordbestillingen. Beløbet fratrækkes naturligvis den samlede regning på aftenen. Se hele menuen her. Drikkevarer købes på dagen.

Læs mere din muligheder for afbestilling og ændringer til dit valg af menupakke her. 

 

 

 

Menuer

Afbestilling  

Såfremt du bliver forhindret i at gøre brug af din reservation, refunderer vi din forudbetaling ved afbestilling minimum 3 dage før.  

Skulle der opstå situationer, hvor vi er nødsaget til at lukke restauranten (som tilfældet var med Covid-19), refunderer vi ligeledes din forudbetaling.

 

 

 

Kontakt

Vores Menu

NYHED-NYHED


Restaurant Almanak i Operaen åbner som a la carte restaurant den 18. januar 2022.  Restauranten vil være åben for alle til frokost og aften. Læs mere her.