fbpx

VORES PARTNERSKABER OG PROJEKTER  

Når man arbejder med bæredygtig gastronomi, må man erkende, at ingen kan gøre alt – men alle kan gøre noget. Samtidig må man forstå, at udfordringerne er langt større end du og jeg, og derfor må vi hjælpes ad i restaurationsbranchen. Det er de erkendelser, som vi i LOCA Gruppen bruger som rettesnor i vores daglige arbejde.

Kulturændringer på tværs af restaurationsbranchen

Derfor er det også vigtigt for LOCA Gruppen at indgå i partnerskaber og projekter, der bidrager positivt til restaurationsbranchen.

Dårlige arbejdsforhold, en hård omgangstone og manglende diversitet har i mange år gennemsyret restaurationsbranchen og det er bare én af grundene til, at mange kun får en kortvarig karriere i branchen. Det skal vi have lavet om på! Der skal være plads til alle, og ingen skal trynes, når de går på arbejde. Derfor arbejder vi politisk for videreuddannelse og bedre løn og arbejdsforhold til branchen generelt, og derfor afholder vi i LOCA Gruppen løbende kurser og aktiviteter for vores medarbejdere. For eksempel Mental Health Day, inspirationsrejser og workshops om bæredygtighed.

Bæredygtig omstilling kræver mere viden

Et andet vigtigt område for os er erfaringsdeling på tværs af branchen. Det vil vi gerne bidrage til. For eksempel når det kommer til måling af CO2-udledning i restaurationsbranchen. Branchen er samlet set nødt til at blive klogere, for at vi kan skabe forandringerne. Derfor bidrager vi for eksempel til initiativer som Bæredygtig Bundlinje hos Københavns Kommune. Og vores kokke underviser og deltager gerne i kurser vedrørende madspild og bæredygtighed, når og hvor det skaber værdi.

Vi giver noget tilbage

I alt for mange år har det været de privilegerede landes overforbrug, der har været årsag til menneskeskabte klimaproblemer i mange af verdens mest udsatte områder. Med både stigende vandstand og ulighed til følge.

Det er på tide, at vi giver noget tilbage, og det gør vi bl.a. med vores partnerskab med PlanBørnefonden. For hver fuldtidsmedarbejder LOCA Gruppen beskæftiger i Danmark, sponsorerer vi et års uddannelse eller lignende bidrag til en bedre fremtid for en pige i et af verdens fattigste lande.

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget; og sammen kan vi komme rigtig langt.

Har du gode idéer til partnerskaber eller projekter, er du altid velkommen til at kontakte Michael Steijn på mst@locagruppen.dk eller Dorte Juhl Østergaard på dju@locagruppen.dk

Svinebryst med pande stegt spinat pure og kyllinge sauce serveret på Almanak i Operaen
DET STORE JULEBORD

DET STORE JULEBORD


De sidste fire lørdage op til jul, fra den 25. november til den 16. december 2023, serverer Almanak dansk Julebord til Danmarks måske bedste udsigt.


Dejlig mad i smukke omgivelser og godt selskab er omdrejningspunktet når vi disse fire lørdage inviterer max 50 gæster til julefrokost på Operaens 4 balkon.