Teamet bag Almanak i Operaen

LOCA Gruppen arbejder tæt sammen på tværs af vores forskellige restauranter, og alle uddannes i vores Manifesto og tanker omkring bæredygtig gastronomi. På siden her kan du møde drivkræfterne bag Almanak i Operaen.

 

Christian Hoffmann, Partner Almanak og Køkkenchef i Almanak i Operaen

Christian er som medunderskriver af LOCA Manifesto en del af kernen i LOCA Gruppen, og vores øverste chef for køkkenet i Almanak og Almanak i Operaen. Christian er udlært fra D’Angleterre og har blandt andet været forbi Kongeskibet Dannebrog, Orangeriet og Madklubben, før han i 2019 overtog roret i køkkenet på Almanak i Havnegade. Christian står dermed blandt andet bag Michelin-guidens anbefaling af Almanak med en Michelin Plate i både 2019, 2020 og 2021.

Christian er drevet af at skabe velsmag og æstetik med råvarerne omkring os, og ikke mindst har han en forkærlighed for havet og årstidens grønt.

Jakob Carstensen, Souschef, Almanak i Operaen

Jacob er som souschef Christians tro væbner i køkkenet på Almanak i Operaen.

Jacob har en forkærlighed for smørrebrød og menuer, hvor det grønne får lov at spille hovedrollen, og finder stor inspiration i, hvordan man kan få sæsonens bedste råvarer, velsmag og livsglæde til at gå hånd i hånd med et skarpt fokus på bæredygtig gastronomi.

Tobias Tabajara Lauritzen, Restaurantchef, Almanak i Operaen

Tobias er oprindelig uddannet kok fra Dragsholm Slot, men skiftede senere kokkejakken ud med en tjenerskjorte. Foruden Dragsholm, kommer Tobias med stor erfaring fra blandt andet Höst og Pluto, og ikke mindst som eventmaker på den Canadiske Ambassade i Rio de Janeiro.

Bæredygtig gastronomi har altid været en vigtig faktor i Tobias arbejde, og for ham skal Almanak i Operaen være et pejlemærke for andre i branchen, for hvordan man driver restauration, hvor man tilgodeser den verden vi lever i samt de mennesker vi omgiver os med.  Og ikke mindst, vil han gerne være med til at gøre Almanak i Operaen til en af Københavns bedste restauranter, hvor gæsterne får en oplevelse for livet.

Chris Ammitzbøll Langholm, Driftschef, Almanak i Operaen

Chris er en del af den overordnede ledelse i LOCA Gruppen, og som driftschef på tværs af LOCA Gruppens restauranter samler han alle enderne i bestræbelserne på at skabe den bedst mulige oplevelse for alle – uanset om du er a la carte gæst i restauranten, vært for et stort selskab, medarbejder eller leverandør.

Chris har en WSET uddannelse, et stort kendskab til vin og mere end 20 års restaurationserfaring fra blandt andet Babette, The Dining Room og afslutningsvis Scandic. Fællesnævneren for Chris er, og har altid været, at skabe uforglemmelige oplevelser i stort og småt.

Merete Holst & Dorte Juhl Østergaard, Restauratører på Almanak i Operaen

Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard er ejer af LOCA Restauranter som driver restauranterne STUDIO, Almanak og Mission Green i København, varetager forpagtningen af restaurant Almanak i Operaen, og er medejer af Restaurant RADIO på Frederiksberg.

LOCA Restauranter er en del af LOCA Gruppen, hvis grundsten er at skabe og udvikle gastronomisk bæredygtige forretninger. Læs på www.locagruppen.dk

NYHED-NYHED


Restaurant Almanak i Operaen åbner som a la carte restaurant den 18. januar 2022.  Restauranten vil være åben for alle til frokost og aften. Læs mere her.