fbpx

Almanak åbner Operaen's 3. balkon som spisebar

Almanak har netop åbnet Operaens tredje balkon ud mod vandet og Amalienborg. På balkonen, som er indrettet med højstole og spisebar med direkte udsigt til Marmor Kirken, er der mulighed for at nyde en lettere anretning i form af charcuteri med vand vin eller øl før forestillingen.

På 4 balkon servere Almanak naturligvis fortsat både 3-5 og 7-retters menuer.

Spisebarens charcuteri vil bestå af et udvalgt af danske pølser, almanaks egne røgvarer samt oste. Hertil serveres hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød af ølandshvede.

Charcuterie med udsigt til marmor kirken & Amalienborg på tredje balkon
Danske specialiteter af røgvare, pølser og ost

Et eksempel på spisebaren's charcuteri-servering

Oste:
Kry
Hvid fynsk brie
Dannebo blåskimmelost

Pølser:
Rikkes favorit
Fennikel pølse
Fanø skinke
Dyre kølle
Øl pølser

Tilbehør:
Lever mousse
Purløg mayonnaise
Solbær kompot
Tyttebær
Stikkelsbær kompot og gel

Surdejsbrød
Knækbrød
Stegt rugbrød

NB: Kan ikke laves vegetarisk eller pescetarisk

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN


Almanak i Operaen inviterer til en uforglemmelig Sankthansaften. Vi blander fællesspisning, krebs, skaldyr og bål i en fusion af kulinariske og kulturelle oplevelser, når vi fejrer midsommer med udsigt til Ofelias Plads.


Se mere her