Almanak åbner Operaen's 3. balkon som spisebar
Almanak har netop åbnet Operaens tredje balkon ud mod vandet og Amalienborg. På balkonen, som er indrettet med højstole og spisebar med direkte udsigt til Marmor Kirken, er der mulighed for at nyde en lettere anretning i form af charcuteri med vand vin eller øl før forestillingen.
På 4 balkon servere Almanak naturligvis fortsat både 3-5 og 7-retters menuer.
Spisebarens charcuteri vil bestå af et udvalgt af danske pølser, almanaks egne røgvarer samt oste. Hertil serveres hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød af ølandshvede.


Et eksempel på spisebaren's charcuteri-servering
Oste:
Kry
Hvid fynsk brie
Dannebo blåskimmelost
Pølser:
Rikkes favorit
Fennikel pølse
Fanø skinke
Dyre kølle
Øl pølser
Tilbehør:
Lever mousse
Purløg mayonnaise
Solbær kompot
Tyttebær
Stikkelsbær kompot og gel
Surdejsbrød
Knækbrød
Stegt rugbrød
NB: Kan ikke laves vegetarisk eller pescetarisk