Almanak åbner Operaen's 3. balkon som spisebar

Almanak har netop åbnet Operaens tredje balkon ud mod vandet og Amalienborg. På balkonen, som er indrettet med højstole og spisebar med direkte udsigt til Marmor Kirken, er der mulighed for at nyde en lettere anretning i form af charcuteri med vand vin eller øl før forestillingen.

På 4 balkon servere Almanak naturligvis fortsat både 3-5 og 7-retters menuer.

Spisebarens charcuteri vil bestå af et udvalgt af danske pølser, almanaks egne røgvarer samt oste. Hertil serveres hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød af ølandshvede.

Charcuterie med udsigt til marmor kirken & Amalienborg på tredje balkon
Danske specialiteter af røgvare, pølser og ost

Et eksempel på spisebaren's charcuteri-servering

Oste:
Kry
Hvid fynsk brie
Dannebo blåskimmelost

Pølser:
Rikkes favorit
Fennikel pølse
Fanø skinke
Dyre kølle
Øl pølser

Tilbehør:
Lever mousse
Purløg mayonnaise
Solbær kompot
Tyttebær
Stikkelsbær kompot og gel

Surdejsbrød
Knækbrød
Stegt rugbrød

NB: Kan ikke laves vegetarisk eller pescetarisk

Winemakers dinner med Stefanie Lobne

Torsdag den 22. maj inviterer vi til en eksklusiv Winemakers Dinner på Almanak i Operaen, hvor vi får fornemt besøg af Stefanie Lobner.


Hun repræsenterer tre af Østrigs mest anerkendte, økologiske og biodynamiske vinhuse: Sattlerhof, Heinrich og Wieninger.


Til lejligheden har køkkenchef Chris Lindegaard sammensat en særlig 6-retters menu, hvor hver ret er nøje afstemt til de vine, der serveres. Glæd dig til en gastronomisk og vinøs rejse gennem Østrig, hvor smag, håndværk og tradition går op i en højere enhed.


Book bord her