Almanak i Operaen deltager i Dining Week
I slutningen af 2021 kunne vi endelig løfte sløret for vores nye restaurant, Almanak i Operaen. Den ikoniske bygning sætter en spektakulær ramme om et måltid i restauranten, som fra Operaens øverste balkon byder på byens smukkeste udsigt over vandet til Amalienborg og Marmorkirken på den anden side. Henning Larsens tegnestue har stået for renoveringen af den lyse, indbydende og rummelige restaurant, hvor man blandt andet kan nyde måltidet i hyggelige båse med masser af plads og god afstand mellem bordene.
I 2022 åbner vi restauranten for alle – du behøver altså ikke billet til en forestilling for at kunne nyde Almanak i Operaen. Vi har åbent fra tirsdag til lørdag, hvor du både til frokost og aften kan vælge fra Almanaks velkendte menukort.
Grundet Covid-19 har vi måtte rykke lidt på datoerne, men nu er det nu. Du kan fra på onsdag den 19. januar 2019 bestille bord i restauranten til aften, og fra tirsdag den 1. februar 2022 åbner vi også op for frokosten.
I februar har du ligeledes mulighed for at få en særlig oplevelse i Almanak i Operaen til en helt ekstraordinært god pris, når vi for første gang deltager i årets Dining Week fra fredag den 11. februar til og med lørdag den 19. februar.
Du kan vælge mellem en 3-retters smørrebrødsmenu til frokost for kun 225,- eller hele 10 serveringer til aften for kun 525,- (ekskl. gebyr på 26 kr.)
Til frokost byder køkkenchef Christian Hoffmann på klassiskorienteret smørrebrød med et tvist og de bedst tænkelige råvarer. Først en æggemad med håndpillede og skånsomt fangede grønlandske rejer med citronmayonnaise, og senere salat af saftig skovkylling med ristede svampe og sprødt kyllingeskind på smørristet toast.
FROKOSTMENU
3 SERVERINGER 225 kr.
+billetgebyr 26 kr.
Æg og håndpillede grønlandske rejer med citronmayonnaise, serveret på rugbrød.
Salat af skovkylling med æbler, svampe og sprødt kyllingeskind, serveret på smørristet toast.
Osteservering: Grubelagret Vesterhavsost med brunet smør, sprødt brød og ristede mandler.
Bestil frokost menu her.
Til aften er vi ude i den helt store aftenmenu, hvor køkkenet over 10 serveringer kommer hele vejen rundt om sæsonens udbud og flotte danske råvarer som østers, torsk, hummer og skovkylling. En menu med masser af værdi for pengene. Der kan tilkøbes vinmenu på enten 3 eller 5 glas økologisk vin til en favorabel pris.
AFTENMENU
10 SERVERINGER 525 kr.
+billetgebyr 26 kr.
inkl. 750 ml. San Pellegrino pr. to personer
Østers – havesyre – sago
Kartoffel – torsk – estragon
Hummer – lardo – æg
Jordskokkesuppe med sprøde, syltede og rå jordskokker
Skorzonerrod med brunet smør og citron
Selleri med rogn og skummende mælk
Otto af solsikkekerner med svampe, Lihmskov-ost og ramsløg
Svampefarseret bryst af skovkylling, spinat og hønsesky
Grubelagret Vesterhavsost, brunet smør og sprødt brød
Mandelmousse, danske æbler og svensk ahornsirup
Bestil menu her.
VINMENU
500,00 kr.
Vinmenu – 5 glas
Grüner Von Eckhof, Weingut Ecker (Grüner Veltliner)
***
Auzells, Organic, Tomàs Cusiné
***
Canaiolo, Vino Rosso Toscana IGT, Poggio al Sole
***
Nature Famille Perrin, Côtes du Rhône
***
Coteaux du Layon, Domaine Chupin, Loire
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer – antallet kan ikke ændres efterfølgende.
Bestil menu her.
VINMENU – 3 GLAS
330,00 kr.
Auzells, Organic, Tomàs Cusiné
***
Canaiolo, Vino Rosso Toscana IGT, Poggio al Sole
***
Coteaux du Layon, Domaine Chupin, Loire
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal vinmenuer – antallet kan ikke ændres efterfølgende.
Bestil menu her.
VELKOMSTDRINK
65,00 kr.
Anaperitivo Gin Spritz
Består af
Anaperitivo, Local Spirits Distilled Gin og San Pellegrino
eller
Anaperitivo Spritz – Non-alcoholic
Består af
Anaperitivo og San Pellegrino
Vi glæder os til at se jer,
Team Almanak i Operaen