fbpx

Almanak i Operaen er officielt ”Highly Recommended” af internationale madanmeldere

I sidste uge blev årets Opionionated About Dinings (OAD) liste over Europas 150 bedste restauranter offentliggjort. Vi siger TUSINDE TAK til alle jer, der stemte Almanak ind på en plads blandt Europas ”Highly Recommended” restauranter.

Det er endnu ikke et år siden, at vi åbnede Almanak i nyrestaurerede omgivelser på 4 balkon i Københavns spektakulære Operahus. Vi kan derfor slet ikke få armene ned over, at Køkkenchef Christian Hoffmann og Team Almanak nu har fået en plads som ’Highly Recommended’, på OADs anerkendte liste over Europas bedste restauranter i Casual Dining kategorien.

Vi er også kommet i fornemt selskab med så dygtige kollegaer, som Bistro Boheme, Silberbauers Bistro, Schønnemann og mange flere. Vi kunne ikke være mere stolte, taknemmelige og ydmyge.

Vi glæder os til at leve op til tilliden og gerne mere til. Endnu engang TAK til alle der har gjort det muligt.


Lidt om OAD

Hvert år udkommer OAD’s liste med 150 toprestauranter i hele Europa i forskellige kategorier, med alt fra Casual Dining til Cheap Eats. Udover top-150 udgiver de i samme omgang, en oversigt over ”Highly Reccomended” og ”Recommended” restauranter i Europa.

OAD-listen består af ”folkets stemme” og adskiller sig fra øvrige restaurantguides, da den er baseret på over hundredetusinde anmeldelser, leveret af mere end 6000 brugere. Ikke alle anmeldelser vejer dog lige tungt, eftersom en algoritme vægter de forskellige stemmer, baseret på antal besøgte restauranter og deres niveau på listen.

Vi håber at se mange flere af jer, til en dejlig madoplevelse på Almanak i Operaen. Book dit bord lige her. Vi har også en fantastisk pop-up jazzklub, som starter i denne uge. Det kan du læse meget mere om her.

 // Hele teamet på Almanak i Operaen, en del af LOCA Restauranter.

DET STORE JULEBORD

DET STORE JULEBORD


De sidste fire lørdage op til jul, fra den 25. november til den 16. december 2023, serverer Almanak dansk Julebord til Danmarks måske bedste udsigt.


Dejlig mad i smukke omgivelser og godt selskab er omdrejningspunktet når vi disse fire lørdage inviterer max 50 gæster til julefrokost på Operaens 4 balkon.