fbpx

Almanak x Opera 

Start december med den skønneste kalendergave. Onsdag d. 01. december kan du opleve den nye restaurant i Operaen, Almanak i Operaen, i skøn forening med Tenor fra Det Kongelige Teater, Gert Henning Jensen.

Nyd en fantastisk 5-retters middag, hvor køkkenchef, Christian Hoffmann, har sammensat det bedste årstiden har at byde på – og bliv undervejs forkælet af Tenor, Gert Henning Jensens, når han midt i restauranten synger hele Operahuset op.

MENU 

Rødbede laks med rødbedebånd, rygeost, dild og rugbrødscrumble

Terrine af velfærdsgris, svampemayonnaise, syltede løg og kål

Stegt andebryst, karamelliseret selleripuré, saltbagt selleri og sauce på varme krydderier. Serveres med knuste kartofler med rosmarin.

Udvalg af danske oste med sylt og maltknækbrød

Krydderkage med saltet karamel og bitter kakao

Pris pr. kuvert: 500 kr 

Tilkøb vinmenu: 500 kr

BESTIL DIT BORD HER 

Om Gert Henning Jensen 

Gert Henning-Jensen er uddannet på Operaakademiet i København og ved Mozarteum i Salzburg. Han har desuden sunget i Københavns Drengekor og læst Medicin på Københavns Universitet. Udover opera er han en flittig koncertsanger, og han har udenfor landets grænser optrådt på mange teatre og festivaler som Royal Opera House i London, Metropolitan Opera i New York, Opera de Bastille i Paris, Staatsoper i Berlin, Santa Fe Opera i New Mexico samt Pesaro Festival og Salzburger Festspiele.

”Hvis kærlighed kan næres af musik, så spil!”

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN


Almanak i Operaen inviterer til en uforglemmelig Sankthansaften. Vi blander fællesspisning, krebs, skaldyr og bål i en fusion af kulinariske og kulturelle oplevelser, når vi fejrer midsommer med udsigt til Ofelias Plads.


Se mere her