Almanak x Opera
Start december med den skønneste kalendergave. Onsdag d. 01. december kan du opleve den nye restaurant i Operaen, Almanak i Operaen, i skøn forening med Tenor fra Det Kongelige Teater, Gert Henning Jensen.
Nyd en fantastisk 5-retters middag, hvor køkkenchef, Christian Hoffmann, har sammensat det bedste årstiden har at byde på – og bliv undervejs forkælet af Tenor, Gert Henning Jensens, når han midt i restauranten synger hele Operahuset op.
MENU
Rødbede laks med rødbedebånd, rygeost, dild og rugbrødscrumble
Terrine af velfærdsgris, svampemayonnaise, syltede løg og kål
Stegt andebryst, karamelliseret selleripuré, saltbagt selleri og sauce på varme krydderier. Serveres med knuste kartofler med rosmarin.
Udvalg af danske oste med sylt og maltknækbrød
Krydderkage med saltet karamel og bitter kakao
Pris pr. kuvert: 500 kr
Tilkøb vinmenu: 500 kr
BESTIL DIT BORD HER
Om Gert Henning Jensen
Gert Henning-Jensen er uddannet på Operaakademiet i København og ved Mozarteum i Salzburg. Han har desuden sunget i Københavns Drengekor og læst Medicin på Københavns Universitet. Udover opera er han en flittig koncertsanger, og han har udenfor landets grænser optrådt på mange teatre og festivaler som Royal Opera House i London, Metropolitan Opera i New York, Opera de Bastille i Paris, Staatsoper i Berlin, Santa Fe Opera i New Mexico samt Pesaro Festival og Salzburger Festspiele.
”Hvis kærlighed kan næres af musik, så spil!”