fbpx

Charcuteri, ost & vinbar ad libitum

Vidste du, at vi på 3. balkon har en spisebar med samme vidunderlige udsigt over byen som ovenover på 4.? Vi har længe tænkt over, hvordan vi kunne bringe disse skønne rammer bedre i spil, og nu har vi fundet en løsning, som vi håber, at I vil tage godt imod. Fra den 25. oktober omdanner vi baren til en luksuriøs ’charcuteri-bar’ – med drikkevarer ad libitum. Her kan du booke bord inden en forestilling i Operaen, hvor vi vil servere dig en anretning med et flot udvalg af økologisk charcuteri og de bedste danske oste fra Arla Unika. Specialiteterne kan herefter nydes med et stort udvalg af økologisk vin, øl og most, som står til fri afbenyttelse i halvanden time. Du er herre over baren, så du vælger selv, hvad og hvor meget du vil smage.

 

Danske specialiteter af røgvare, pølser og ost

Pris for servering med charcuteri og ost inkl. drikkelse ad libitum i 1,5 time: 500,- og du kan booke en plads online her (vælg ’Forestillingsmenuer’ i bookingformularen).

Udvalg i drikkebaren:

  • Udvalg af hvidvine, dog min. 4 forskellige
  • Udvalg af rødvine, dog min. 4 forskellige
  • Rosévin (1-2 slags)
  • Økologisk øl på flaske, Møns Bryghus
  • Økologisk most: 3 slags
  • Mineralvand m/u brus

Vi håber, at I vil tage godt imod konceptet –vi glæder os i hvert fald til at tage imod jer.

Skaldyrsfad vinteren over

Hen over sommeren er vores store skaldyrsfad blevet nydt med rosé i glasset. Inden længe strammer vinteren snart sit greb, men det betyder ikke, at vi parkerer skaldyrsfadet – snarere tværtimod. Vi forbinder ofte skaldyr med sol og sommer, men de nordiske skaldyr smager faktisk allerbedst i vinterperioden. Her sikrer det kolde vand en langsom vækst og giver skaldyrene en unik sødme og dybde i smagen.

Køkkenchef Jeppe har læsset fadet med blandt andet østers, svenske jomfruhummere og de flotteste håndfangede kammuslinger fra Norge.

Pris per person (minimum to pers.): 750 kr.

Der er altså stadig god grund til at komme forbi Almanak efter skaldyrsfadet vinteren over.

DET STORE JULEBORD

DET STORE JULEBORD


De sidste fire lørdage op til jul, fra den 25. november til den 16. december 2023, serverer Almanak dansk Julebord til Danmarks måske bedste udsigt.


Dejlig mad i smukke omgivelser og godt selskab er omdrejningspunktet når vi disse fire lørdage inviterer max 50 gæster til julefrokost på Operaens 4 balkon.