fbpx

Ny menu, Dining Week & Askepot

En ny operasæson er skudt i gang, og på Almanak i Operaen fejrer vi en ny begyndelse med ny menu.  Den serveres på vanlig vis som forudbestilt menu før forestillinger, og som almindelig à la carte for de gæster, som besøger restauranten uden bagkant til aftenens forestilling.

Lige nu byder Operaen blandt andet på én af Mozarts mestpopulære operaer: Tryllefløjten. Den melodispækkede opera udspiller sig her i en ekspressionistisk 1920’er stumfilmsæstetik. Et syret univers tilsat håndtegnet videoanimation i et stærkt visuelt greb, som suger publikum ind i herligt bizarre universer, alt sammen ledsaget af Mozarts fantastiske musik.

Varm op til forestillingen med vores forestillingsmenu, som består af 3 retter til 425,- eller 4 retter til 510,- (Husk, at du med teaterkort i hånden får 10 procent rabat på forestillingsmenuen).

Forestillingsmenu

Fiskesuppe - kammusling- stikkelsbær - rosenkål

Tatar af rådyr - grønne tomater - trøffel*

Smørpocheret torsk - stegt grønkål - dild -muslingesauce

Honningdessert -  hømælk - mørk chokolade

Dining Week-billetter er i salg nu

Så er det nu, hvis du skal spise med til Dining Week den 9.-18. februar. På Almanak i Operaen

byder vi på 3 retter til frokost (250 kr.) og 10 serveringer til aften til 525 kr.+ billetgebyr.

Glæd dig til en fremragende menu med bl.a. dansk torsk, blæksprutte, vildtconsommé og kylling krydret med Københavnsbedste udsigt.

Find dine billetter her

Charcuterie, ost og fri vinbar

Husk også vores nye charcuteribar på 3. balkon, hvor du kan gå ombord i lækkert dansk charcuteri, oste og vine ad libitum indenforestillingen. Charcuteribord med vin ad libitum koster 500,- per person.  

Askepot som ballet i Operaen fra den 27. januar

Eventyret om Askepot er kendt og elsket, og Prokofjevs hjerteskærende smukke musik ledsager historien om den fattige pige med det gode hjerte. Gregory Dean er solodanser ved Den Kongelige Ballet, og har tidligere koreograferet Blixen og Gotta Dance!, så hans ballet-udgave af Askepot afventes med stor spænding her i huset.

Kom forbi Almanak og nyd en herlig menu inden det fantastiske ballet-eventyr.

Vi glæder os til at tage imod.

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN


Almanak i Operaen inviterer til en uforglemmelig Sankthansaften. Vi blander fællesspisning, krebs, skaldyr og bål i en fusion af kulinariske og kulturelle oplevelser, når vi fejrer midsommer med udsigt til Ofelias Plads.


Se mere her