Frokosten er tilbage i Operaen!

Efter stor succes i Dining weeks uge 7 holder Almanak i Operaen atter frokoståbent. Fra torsdag den 22. februar, tilbyder vi frokost fra torsdag til lørdag, hvor du og dine gæster kan nyde køkkenchef Jeppe Bang-Thygesens bud på en dansk/fransk brasserie frokost med vægten lagt på økologi, lokale sæsonråvarer, fisk fra danske farvande – og masser af velsmag!

Torsdag og fredag serveres frokosten også som business lunch da vi ved tiden er vigtig. Vi foreslår derfor en lidt kortere udgave af frokosten med 2 eller 3retter til hhv. 325,- og 425,-

Lørdag kan du til gengæld skrue helt op for weekendhyggen med vores weekendfrokost– som kan udvides fra 3 til 4 eller 5 retter.

Winemakers dinner med Stefanie Lobne

Torsdag den 22. maj inviterer vi til en eksklusiv Winemakers Dinner på Almanak i Operaen, hvor vi får fornemt besøg af Stefanie Lobner.


Hun repræsenterer tre af Østrigs mest anerkendte, økologiske og biodynamiske vinhuse: Sattlerhof, Heinrich og Wieninger.


Til lejligheden har køkkenchef Chris Lindegaard sammensat en særlig 6-retters menu, hvor hver ret er nøje afstemt til de vine, der serveres. Glæd dig til en gastronomisk og vinøs rejse gennem Østrig, hvor smag, håndværk og tradition går op i en højere enhed.


Book bord her