fbpx

Frokosten er tilbage i Operaen!

Efter stor succes i Dining weeks uge 7 holder Almanak i Operaen atter frokoståbent. Fra torsdag den 22. februar, tilbyder vi frokost fra torsdag til lørdag, hvor du og dine gæster kan nyde køkkenchef Jeppe Bang-Thygesens bud på en dansk/fransk brasserie frokost med vægten lagt på økologi, lokale sæsonråvarer, fisk fra danske farvande – og masser af velsmag!

Torsdag og fredag serveres frokosten også som business lunch da vi ved tiden er vigtig. Vi foreslår derfor en lidt kortere udgave af frokosten med 2 eller 3retter til hhv. 325,- og 425,-

Lørdag kan du til gengæld skrue helt op for weekendhyggen med vores weekendfrokost– som kan udvides fra 3 til 4 eller 5 retter.

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN


Almanak i Operaen inviterer til en uforglemmelig Sankthansaften. Vi blander fællesspisning, krebs, skaldyr og bål i en fusion af kulinariske og kulturelle oplevelser, når vi fejrer midsommer med udsigt til Ofelias Plads.


Se mere her