fbpx

Vind Middag, Musical og gratis cocktail

For mange af os nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Men på Almanak i Operaen står vi klar til at forkæle på fjerdebalkon gennem hele sommeren, som i år står i Natasjas tegn.

Den 12. juli har Operaen premiere på musikforestillingen ’Natasja’, som bringer sangskatten og mindet om Danmarks ukronede rap- og reggaedronning til live igen. Forestillingen er instrueret af Nikolaj Cederholm, Pharfar er kapelmester, og i castet er bl.a. Caroline Henderson, mens Clemens Telling (MC Clemens) har skrevet manuskript og supplerende musik.

 

Gratis cocktail til alle billetholdere

På Almanak i Operaen byder vi alle billetholdere til ’Natasja’ på en forfriskende cocktail på huset inden eller efter forestillingen, når der bookes bord til vores helt nye sommermenu. Vores køkkenchef Jeppe Bang-Thygesen har udset sig den danske sommers sprødeste og lækreste råvarer og har tryllet dem om til en menu, som gerne skulle kunne bringe sommersmilet frem uanset vejrliget.

Menuen har premiere den 10. juli og serveresbåde til frokost og aften
(vores smørrebrød holder nu sommerpause og vender tilbage i august).

Vind en magisk Natasja aften for to personer

Føler du dig heldig kan du med fordel følge Almanak i Operaen på Facebook eller Instagram i denne uge. Her udlodder vi nemlig en magisk Natasja aften i Operaen for to personer den 15. juli 2023. Aftenen begynder med 4-retters forkælelse i restauranten efterfulgt af billetter til Natasja forestillingen i salen.

Sommer = Skaldyrsfad

Sommer er også lig med rosé og friske skaldyr på is. Vi tilbyder rigeligt af begge dele – vores populære skaldyrsfad spækket med de flotteste og friskeste skaldyr fra nordiske farvande, og vi serverer det til både frokost og aften. Skaldyrsfadet skal forudbestilles og koster 750kr. per person.

Nordiske råvarer til skaldyrsfadet på Almanak i Operaen med udsigt til Københavns kanaler

Jordbær, asparges og ærter på sommermenuen

Se her vores nye sommermenu på Almanak i Operaen

Tomat - citron urter - boghvede**

Rødspætte - asparges - ærter - hyldeblomst*

Gulerod - skvalderkål - solsikkekerner - mælkebøtte

Gris - stikkelsbær - majs**

Jordbær - kardemomme - mælke is**

3 retter ** for 375,- pr. gæst
4 retter * for 475,- pr. gæst
5 retter for 575,- pr. gæst


Vi glæder os til at se jer i løbet af sommeren på Almanak i Operaen.

Kærlig hilsen
Jeppe & Team Almanak i Operaen

 

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN


Almanak i Operaen inviterer til en uforglemmelig Sankthansaften. Vi blander fællesspisning, krebs, skaldyr og bål i en fusion af kulinariske og kulturelle oplevelser, når vi fejrer midsommer med udsigt til Ofelias Plads.


Se mere her