fbpx

Nyt frokostkort og skaldyrsfad

 

Foråret er kommet og bringer et væld af gode ting med sig. Én af de ting, vi har glædet os til, er igen at kunne spise frokost på Almanak i Operaen. Her kan du fra denne uge igen nyde en frokost med formidabel udsigt over København og smørrebrød i høj klasse.

Smørrebrødskortet byder på vores respektfulde fortolkninger af de store smørrebrødsklassikere –for eksempel røget islandsk laks med røræg, urtemayonnaise, sprød kål og tang, eller vores sprødstegte fiskefilet med karljohan-remoulade og grillet citron. Dertil har vi været i det grønne testkøkken for at udvikle et par nye stykker med det grønne i hovedrollen. Prøv for eksempel stykket med smagsintens rødbedetatar med hytteost, estragon og syltede løg, eller vores svampesalat med sprødstegte og syltede svampe, løg og urter.

Almanak i Operaen smørrebrød med tatar og dehydreret rødbede
Nordiske råvarer til skaldyrsfadet på Almanak i Operaen med udsigt til Københavns kanaler

Skaldyrsfad med udsigt og sol på næsen

Foråret betyder også et velkommen til vores populære skaldyrsfad, som vi serverer både til frokost og aften fra d. 01. maj. Skaldyrsfadet byder på en rundtur i de flotteste skaldyr fra nordiske farvande, og lige nu frister det med bl.a. østers med hindbærvinaigrette, saltede norske kammuslinger med geranium, grillede danske jomfruhummere i løvstikkesmør, dansk hummer med brunet smør og danske taskekrabbekløer med dild.

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN


Almanak i Operaen inviterer til en uforglemmelig Sankthansaften. Vi blander fællesspisning, krebs, skaldyr og bål i en fusion af kulinariske og kulturelle oplevelser, når vi fejrer midsommer med udsigt til Ofelias Plads.


Se mere her