fbpx

Påskefrokost & skaldyrsfad i forårssolen

Byd familien eller vennerne på en ægte københavneroplevelse med en påskefrokost på toppen af Operaen. Vi har forberedt et forrygende påskebord med køkkenets bud på påskens klassikere i både velkendte og moderne klæder.

Vores store påskefrokost omfatter i alt 9 serveringer, der serveres ad tre omgange. Der er både kolde serveringer som f.eks. ’Sol over Gudhjem’ og røget laks med rygeostcreme, mens de varme serveringer omfatter blandt andet tarteletter og stegt påskelam med himmelsk skysauce og sprødt tilbehør. Pris: 445,-

Efter hovedretten er der mulighed for at lade sig friste yderligere, når dessertvognen ruller ind i restauranten. Vi har fyldt den med delikate desserter, oste og chokolader, så der er rig mulighed for at sætte et sødt punktum for påskefrokosten.

Almanaks påskebord serveres den 28., 29. og 30. marts. Se hele menuen nederst i nyhedsbrevet.

Skaldyrsfad i forårssolen

Du kan også hilse forårssolen velkommen med en kold flaske rosé eller champagne og udsigten over København fra fjerde balkon, mens du går ombord i vores lækre skaldyrsfad. Vi forbinder ofte skaldyr med sol og sommer, men de nordiske skaldyr smager faktisk allerbedst i årets køligere måneder. Det kolde vand sikrer en langsom vækst, som er med til at skaldyrene en unik sødme og dybde i smagen.

Vi har læsset skaldyrsfadet med skånsomt fangede lækkerier fra danske og nordiske farvande, og på skaldyrsfadet møder du lige nu danske østers, danskhummer med brunet smør, saltede norske håndfangede kammuslinger, grillede svenske jomfruhummere, taskekrabbekløer, surdejsbrød og grønne salater. Kom selv forbi og prøv det.

Nordiske råvarer til skaldyrsfadet på Almanak i Operaen med udsigt til Københavns kanaler

Påskebordet hos Almanak i Operaen

Serveres den 28.,29. og 30. marts.

1.servering:
Røget sild – radise – æg
Røget laks – rygeost – dild
Æg – sennep

2.servering:
Grøntsagstartelet
Porretærte
Gulerod – hyldeblomst – solsikkekerner

3. servering:
Stegt lam – skysauce
Rødbede – solbær – feta
Agurk – vilde urter – cremefraiche

Pris: 445,-

Dessertvogn som tilvalg

Citronfromage
Dagens ost med garniture
Vandbakkelse - sveske - armagnac - vaniljecreme
3 små stykker sødt

75,- pr. dessert

Vi glæder os til igen at tage imod til frokost på fjerde balkon.

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN


Almanak i Operaen inviterer til en uforglemmelig Sankthansaften. Vi blander fællesspisning, krebs, skaldyr og bål i en fusion af kulinariske og kulturelle oplevelser, når vi fejrer midsommer med udsigt til Ofelias Plads.


Se mere her