Skaldyr og bålhygge - Sankhansaften på Almanak
Kære gæst,
Sankthansaften nærmer sig, og på Almanak i Operaen glæder vi os til at fejre højsommeren, lyset og årets længste dag med dig den 23. juni kl.18.00.
I år vender vi tilbage med vores festlige skaldyrs-langbord under Operaens halvtag, hvor den lyse sommeraften kan nydes til fulde med udsigt over byen og bålet på Ofelia Plads.
Vi sætter langborde op udenfor, og køkkenchef Chris Lindegaard sammensætter et skønt bord med skånsomt fanget fisk og skaldyr i de mængder, din sult tillader.
Til dessert er der den ultimative sommerdessert i form af rødgrød med dobbeltfløde, hybenroser og skovmærke.
Smagen og duften af dansk sommer!
Vi åbner selvfølgelig en masse skønne, læskende vine dertil, og middagen rundes af med en inspirerende båltale fra en hemmelig gæst, som vi glæder os meget til at afsløre snart.
Glæd dig til en ægte dansk sommeraften ved vandet, lige midt i København.
Book jeres plads her


Sankthans-menuen
Østers - Hybenrose - Olivenolie
Krebs - Citron - brunet smør
Brød & Smør
Syltede agurker med krondild
Røgede rejer - dildmayo - citron
Grillede jomfruhummer - ramsløg - cognac
Kartoffelsalat - æbler - pinjekerner
Tomatsalat - feta - rucola
Dessert:
Rødgrød - dobbeltfløde - skovmærke