Spis hos Almanak inden hitforestillingen
Har du sikret dig billet til ’Som i Himlen’ endnu? Den fantastiske hit-musical har gået sin sejrsgang i Skandinavien, og nu er den for første gang blevet sat op i Danmark, hvor musical-opsætningen af Kay Pollacks rørende film fra 2004 har begejstret avisernes anmeldere.
"Musikalsk er den i verdensklasse," skriver Jyllands-Posten, som giver 5 stjerner under overskriften ”Efter tre timer vil man næsten bare have mere af ’Som i Himlen’”.
Som altid sørger Almanak for, at du går mæt og glad til forestillingen. Den varer tre timer, så det er godt at have tanket lidt op, inden tæppet går. Prøv vores nye forestillingsmenu på 3 eller 4 retter, som netop har fået rosende ord med på vejen af anmelder Casper Koeller fra teater- og kultursitet sceneblog.dk
”Tredje ret på menuen var ikke stor af størrelse, men var til gengæld lidt af en himmerigsmundfuld. En jomfruhummer, side om side med skorzonerrod, godt fedtet ind i italiensk lardo, dryppende om kap med rigelige mængder af smør, afsluttet med et heftigt drys af gran. (…) Et syndigt powerindtryk af rang, og en perfekt mellemret der løftede stemningen betragteligt på 4. etage i Operaen,” skriver Casper Koeller.
Vi får ikke kun ros for maden, men også for den gnidningsløse afvikling af måltidet, som sikrer en behagelig overgang mellem bordet og de bløde sæder i salen.
”(…) et sprødt lår, og et saftigt stykke brystkød, stegt til perfektion og tilberedt med både marv og kærlighed. Og som hovedret i en forestillingsmenu fungerer serveringen også til topkarakter. Ikke for meget, ikke for tungt eller for stærkt, bare velsmag man kan tage med sig når man indtager sin plads i salen. Og tidsmæssigt havde ALMANAKs strålende tjenere også gjort deres arbejde, for da vi lagde bestikket efter den sidste bid and, havde vi stadig 15-20 minutter til forestillingsstart,” skriver anmelderen.
Se hele menuen her, og kom selv forbi og prøv menuen inden forestillingen. Vi tilråder hurtig booking, da pladserne forsvinder hurtigt i december.
Charcuterie, ost og fri vinbar
Du kan også besøge vores nye charcuteribar på 3. balkon, hvor vi tilbyder et udvalg af charcuteri og oste ledsaget af fri bar med udvalgte vine, øl og most.
’Det store Julebord’ på Almanak i Operaen
Sidste weekend løb første udgave af Almanaks ’Store Julebord’ af stablen. En hyggelig eftermiddag med god mad i smukke rammer og byens muligvis bedste udsigt. De sidste to lørdage op til jul – 9/12 og 16/12 – tilbyder vi ’Det Store Julebord’, fyldt med let moderniserede fortolkninger af de store juleklassikere. Prøv for eksempel karrysilden tilsmagt med aromatiske limeblade og stikkelsbær. Eller den stegte velfærdsgris med røget smørsauce og sauteret grønkål. Julebordet rummer seks retter, som serveres over tre omgange.
Pris: 445,- per person.
Efter de salte retter ruller vi vores oste- og dessertvogn ud, som vi har fyldt med årstidens ost og søde fristelser til 75,- per styk
Nytårsgalla i Operaen
Nytår med byens bedste udsigt Fejr nytåret på toppen af Operaen, hvor vi byder på en ekstravagant nytårsmenu og byens bedste udsigt til nytårsfyrværkeriet. Vi finder havets smukkeste skatte frem i form af caviar, østers, jomfruhummer og pighvar, og vi serverer fantastiske vine fra bl.a. Champagne og Bourgogne dertil.
Kl. 24 er der kransekage og champagne til nytårsfyrværkeriet på terrassen med panoramaudsigt over byen og inderhavnen, inden vi sender jer ud i natten.
Menupris: 1350,- Vinmenu: 1350,- Samlet pris ved forudbestilling: 2475,- (spar 225,-)