fbpx

Studio x Almanak skyder nytåret ind i Operaen

Vi har netop åbnet dørene til vores nye Almanak i selveste Operaen, og vi er enormt beærede over, at det er os, der får lov at sætte gastronomisk aftryk på én af Københavns mest ikoniske bygninger.

På årets sidste aften sætter vi streg under åbningen med et helt særligt nytårsarrangement, hvor vi skyder raketten af med det bedste, vi har at byde på:

Nytårsmiddagen på 10 serveringer bliver til i et samspil mellem Almanaks klippefaste køkkenchef Christian Hoffmann og Studios nye køkkenchef Christoffer Sørensen, som har fået en flyvende start med begejstrede anmeldelser og ikke mindst en ’Young Chef Award’, da Guide Michelin for to måneder siden delte hæder ud i Stavanger.

Begge kokke er brandvarme, og på årets sidste aften sætter de blus under en menu, hvor luksusråvarerne kommer til at stråle om kap med Olafur Eliassons glaslysekroner og tre forskellige champagner, hvid bourgogne, barolo og andre europæiske topvine udvalgt af Studios erfarne sommelier Jesper Nielsen. Vi garanterer en unik aften i ét af byens mest ekstraordinære lokaler, hvor du også kan være sikker på den flotteste panoramaudsigt, når nytårsfyrværkeriet lyser byen op. Hertil skåler vi naturligvis i en god champagne, inden vi sender jer mætte og glade ud i byen igen.

Læs menuen herunder, og glæd jer til en nytårsaften i storslåede rammer.

Nytår i Operaen

SnacksAlmanak: Croquette med brisler og andelever & hummer, lardo og æggeblommeStudio: Østers med perler & marmoreret vagtelæg med trøffel

MenuStudio: Kammusling med syltet hyldeblomst, mandler og muslingesauce~Studio: Naturskånsomt fanget torsk med caviar og frikassé
~Almanak: Helleflynder, oksehaler, sauce blanquette og kål~Almanak: Oksemørbrad, svampe, kartoffeltærte og trøffelsauce~Almanak: Osteservering – Lihmskov, jordskokker og hasselnødder~Studio: Gran og honning, havesyre og fåreyoghurt~Petits fours

Pris: 2950,- inkl. vinmenu med otte vine.

Vinmenu

NV Champagne ’Tradition’ – Lelarge-Pugeot, Vrigny

2006 Riesling Kabinett – Heyl zu Herrnsheim, Rheinhessen

2017 Auxey-Duresses – Vincent Girardin, Bourgogne

2019 Bürgstadter Berg Frühburgunder, 1. Lage, Rudolf Fürst, Franken 

2015 Barolo – Aurelio Settimo, Barolo

NV Champagne ’Rosé Solera’ – Palmer & Co., Reims

1989 Côteaux du Layon – Moulin Touchais, Loire 

NV Champagne ’Grande Réserve’ – André Clouet, Bouzy

Bestil bord her

Obs. vi tager forbehold for ændringer i menu på dagen.

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN


Almanak i Operaen inviterer til en uforglemmelig Sankthansaften. Vi blander fællesspisning, krebs, skaldyr og bål i en fusion af kulinariske og kulturelle oplevelser, når vi fejrer midsommer med udsigt til Ofelias Plads.


Se mere her