fbpx

Toscana i Operaen – En vinoplevelse for alle sanser

Den 19. februar får vi besøg af Valentino Davaz, som driver den økologiske vingård Poggio al Sole i Toscana, og vi kan allerede nu love en aften for alle sanser, når Almanak i Operaen inviterer indenfor til vinsmagning i vores nyrenoverede restaurant på øverste balkon i Københavns spektakulære Operahus.

Hvis navnet, Poggio al Sole, virker bekendt, er vingården et af de steder vi fortalte om da vi sammen med vores team, var på inspirationstur i Toscana i efteråret. Vi blev fortryllet af den vinpassionerede familie, med Johannes Davaz i front, som overtog vingården i 1991 – og vi forstod med det samme, hvad de havde forelsket sig i.

Gården ligger i det smukkeste toscanske landskab og kan dateres tilbage til 1100-tallet som vin- og olivenolieproducent til det nærliggende kloster. I dag drives det af Johannes søn, Valentino Davaz med fokus på bæredygtig produktion, og det gør han med den samme store kærlighed og passion til stedet som hans far før ham. Det er derfor også Valentino selv der denne aften vil præsentere både gården, historien bag – og ikke mindst aftenens vine.

Vinene vil i det gode selskab og spektakulære omgivelser blive akkompagneret af en udsøgt 4-retters menu, leveret til lejligheden af vores køkkenchef, Christian Hoffman.

Restaurant Almanak i Operaen er fra 2022 åben for alle, og du behøver altså ikke billet til en forestilling for at kunne nyde restauranten. Derfor åbner vi nu også op for andre oplevelser i restauranten, og den første i rækken er denne vinsmagning.

Aftenen begynder kl. 19:30 og billetten kan købes for kun 895,- pr. mand. Bemærk begrænset antal

Book dit bord her

MENU & VINPARRING

Skorzonerrod med brunet smør, citron og rejer

2020 Primavera, Rosato di Sangiovese, Poggio al Sole, Toscana

Otto af solsikkekerner med helleflynder, svampe, Lihmskov ost og ramsløg

2020 Canaiolo, Vino Rosso Toscana IGT, Poggio al Sole, Toscana

Svampefarseret bryst af skovkylling, spinat og hønsesky

2019 Chianti Classico, Poggio al Sole, Toscana

2018 Casasilia, Chianti Classico Gran Selezione, Poggio al Sole, Toscana

2020 Sangiovese Bianco, Poggio al Sole,

Grubelageret vesterhavsost, brunet smør og sprødt brød

 

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN


Almanak i Operaen inviterer til en uforglemmelig Sankthansaften. Vi blander fællesspisning, krebs, skaldyr og bål i en fusion af kulinariske og kulturelle oplevelser, når vi fejrer midsommer med udsigt til Ofelias Plads.


Se mere her