Dining Week Uge 7

Nordens største restaurant festival


Under uge 42 var vi en del af Dining Week, hvor efterspørgslen var højere end vi havde kunne forvente.
Det betød at restauranten på Operaen øverste balkon, var fyldt hver dag. Det var en stor fornøjelse
for os, men også for vores gæster der støttede op om arrangementet.

Kokkene havde skruet helt op for menuen hvor der blandt andet kunne findes:
Alt godt fra det danske farvand sorthummer, østers & blæksprutter men også dansk velfærdsgris.

På en uge blev der sendt mere end 10.000 tallerkener ud igennem køkkenet, det betyder
at vi allerede nu har besluttet os at deltage i uge 7 næste år.

Billetsalget starter indenlænge og vil foregå på Dining Weeks egen hjemmeside.

Booking link vil snarest blive offentliggjort her på siden.

Menuen

Østers, æble & løg-vinaigrette
Tang chips med dip
Sprødt hønseæg med rogn
-
Suppe på blåmuslinger, røget kartoffelcreme, syltet tang & æggeblomme
-
Tærte med karamelliseret løg, karse & sauce på valle
-
Torsk & torskerogn med jordskokker
-
Glaseret svineskank, knoldselleri, kål & blanquette
-
Lihmskov 24, hasselnøddevaffel, karljohan & brunet smør
-
Iscreme på svampe, perlebyg & saltet karamel

Chokoladesorbet, syltede pærer, citron & marengs


Vi glæder os til at kunne være en del af Dining Week igen.

Nytårsaften på Almanak i Operaen

Nytår på Almanak i Operaen


Skål nytåret ind med Københavns bedste udsigt!
Se programmet