Om os

Almanak smager af Danmark året rundt

Almanak er smagen af Danmark året rundt
Almanak i Operaen er opkaldt efter det gamle danske ord for årskalender af den simple grund, at Almanak er smagen af Danmark året rundt. 

Almanak i Operaen har åben for alle - uanset om du ønsker et måltid inden en forestilling eller blot ønsker en restaurantoplevelse i spektakulære omgivelser. Læs mere om åbningstiderne her.

En dansk hyldest til den franske bistro
Restauranten er vores danske hyldest til den franske bistro, og de gode, danske råvarer i sæson er vores kulinariske kompas.  Vi inspireres af sæsonen lige nu, og når årets første rabarberstængler, vinterens overflod af rodfrugter eller de uimodståelige stenbiderrogn lander i køkkenet, kribler det i os for at forvandle råvarerne til velsmagende retter. 

Gode oplevelser for alle
På Almanak i Operaen tilstræber vi at skabe velsmagende oplevelser med stor spændvidde og variation i gastronomisk repertoire, såvel som prisklasse. 

Her er gode oplevelser at hente for alle. Du kan nyde en kop kaffe og et stykke nybagt kage eller vælge velsmurt smørrebrød, lidt let charcuteri og en kold øl. Du kan også gå hele vejen med en 5-retters menu med moderne, danske bistroretter eller du kan starte operaoplevelsen med et generøst skaldyrsfad, bestille lidt ekstra caviar på toppen og nyde en stor Grand Cru Bourgogne i glasset.

En del LOCA Gruppen
Almanak er en del af LOCA-Gruppen, der også består af restauranterne Mission Green, STUDIO og Restaurant Radio, samt LOCA Kantiner. 

Læs mere om LOCA Gruppen og vores målsætninger for bæredygtig gastronomi her.

Nyheder

Skaldyrsfadet er tilbage

Ny forårsmenu og særtilbud på skaldyrsfad i Operaen Solen skinner nærmest uophørligt i disse uger, og byens mange muligheder udfolder

Fortællinger fra en restauratør #12 – Forår og nye tider

Fortællinger fra en restauratør #12 – Forår og nye tider Lærkens sang bebuder både forår og nye tider, og her

Mors dag med Skaldyrsfad og bobler i Operaen

Mors dag med skaldyrsfad og bobler i Operaen Mors dag d. 08. maj nærmer sig! Dagen hvor vi skal forkæle
Indlæs mere
Vores Menu

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i de seneste nyheder fra Almanak privatlivspolitik.