fbpx

Om os

Almanak smager af Danmark året rundt

Almanak i Operaen er åben for alle

Almanak i Operaen tager sit navn fra det gamle danske ord for årskalender. Det skyldes helt enkelt, at Almanak i Operaen følger sæsonerne, så vores retter året rundt giver et øjebliksbillede af smagen af Danmark.

Almanak i Operaen holder åbent for alle – en frokost med udsigt, et bugnende skaldyrsfad eller en god middag i København inden forestilling i Operaen. Du behøver ikke billet til en forestilling for at kunne nyde bæredygtig gastronomi i Operaens spektakulære rammer, som både indbyder til hyggelig frokost med udsigt over København og store middage med gode vine. Læs mere om åbningstiderne her.

Almanak er en hyldest til sæsonens danske råvarer

Almanak i Operaen er vores danske hyldest til de rene, gode råvarer og stor smag er i centrum. Vi elsker de gode, danske råvarer i sæson, og vi bruger dem som kulinarisk kompas, når vi sammensætter vores menuer. Indimellem låner vi dog gerne lidt gode ting fra vores nabolande. For eksempel når vi kan få norske håndfangede kammuslinger af topkvalitet, eller når vi kan sætte lidt efterårsstemning på menuen med italienske trøfler. Vi er ikke dogmatiske, men vores overliggende fokus er bæredygtig gastronomi, og det er den danske sæson lige nu, der inspirerer os. Ikke kun, når årets første rabarberstængler, den uimodståelige stenbiderrogn og sommerens første danske jordbær lander i køkkenet, men også når vinterens overflod af rodfrugter udfordrer os til at skrue endnu mere op for kreativiteten. Bæredygtig gastronomi og Danmark smager godt året rundt – og det glæder vi os til at vise dig på Almanak i Operaen.

Bæredygtig gastronomi for alle

På Almanak i Operaen er der gode oplevelser at hente i alle prisklasser. Vi er tilgængelige, uanset om det handler om en kop kaffe med nybagt kage eller en middag med udsigt over København i solen på Operaens øverste dæk. Udsigten er et stykke luksus i sig selv – og koster ikke ekstra.

Til aften tilbyder vi moderne retter, sæsonfokuseret dansk bistromad. Vi tilbyder faste forestillingsmenuer inden forestillingen i Operaen, og er du bare til lidt charcuteri og ost og et glas vin, er det også en mulighed. Vinkortet lægger vægt på økologiske vine fra Europas bedste vinområder, og der er noget at komme efter, uanset om man er til store, klassiske vine fra Bourgogne eller mere sprælske moderne vine fra små producenter.

En del af LOCA Gruppen

Almanak er en del af LOCA Gruppen, der også består af restauranterne Studio, Mission Green, Restaurant Radio samt LOCA Kantiner. 

Læs mere om LOCA Gruppen og vores målsætninger for bæredygtig gastronomi her.

Forårsmenuen er ankommet

Ny forårsmenu på fjerde balkon + premiere på Under Dybet Så blev det endelig forår. Heroppe i højderne nyder vi

Påskefrokost og skaldyrsfad i forårssolen

Påskefrokost & skaldyrsfad i forårssolen Byd familien eller vennerne på en ægte københavneroplevelse med en påskefrokost på toppen af Operaen.

Frokosten er tilbage

Frokosten er tilbage i Operaen! Efter stor succes i Dining weeks uge 7 holder Almanak i Operaen atter frokoståbent. Fra
Indlæs mere
SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN


Almanak i Operaen inviterer til en uforglemmelig Sankthansaften. Vi blander fællesspisning, krebs, skaldyr og bål i en fusion af kulinariske og kulturelle oplevelser, når vi fejrer midsommer med udsigt til Ofelias Plads.


Se mere her