Om os

Almanak smager af Danmark året rundt

Almanak er smagen af Danmark året rundt
Almanak i Operaen er én af to Almanak-restauranter i København. Almanak på The Standard ved Inderhavnsbroen blev etableret i 2013, og i efteråret 2021 åbnede Almanak i Operaen på den anden side af vandet.

Almanak-restauranterne er opkaldt efter det gamle danske ord for årskalender af den simple grund, at Almanak er smagen af Danmark året rundt. 

Almanak i Operaen har for nuværende åbent, når der spilles forestillinger og på udvalgte dage. Vores mål er at udvide restaurantens åbningstider løbende, og vi gør opmærksom på, at man er meget velkommen til at besøge Almanak i Operaen som en selvstændig restaurantoplevelse. Læs mere om åbningstiderne her.

En dansk hyldest til den franske bistro
Restauranterne er vores danske hyldest til den franske bistro, og de gode, danske råvarer i sæson er vores kulinariske kompas.  Vi inspireres af sæsonen lige nu, og når årets første rabarberstængler, vinterens overflod af rodfrugter eller de uimodståelige stenbiderrogn lander i køkkenet, kribler det i os for at forvandle råvarerne til velsmagende retter. 

Gode oplevelser for alle
På Almanak i Operaen tilstræber vi at skabe velsmagende oplevelser med stor spændvidde og variation i gastronomisk repertoire, såvel som prisklasse. 

Her er gode oplevelser at hente for alle. Du kan nyde en kop kaffe og et stykke nybagt kage eller vælge velsmurt smørrebrød, lidt let charcuteri og en kold øl. Du kan også gå hele vejen med en 5-retters menu med moderne, danske bistroretter eller du kan starte operaoplevelsen med et generøst skaldyrsfad, bestille lidt ekstra caviar på toppen og nyde en stor Grand Cru Bourgogne i glasset.

En del LOCA Gruppen
Almanak restauranterne er en del af LOCA-Gruppen, der også består af restauranterne Mission Green, STUDIO og Restaurant Radio, samt kantinevirksomheden The Lunchroom. 

Læs mere om LOCA Gruppen og vores målsætninger for bæredygtig gastronomi her.

Nyheder

Almanak x Opera – En aften med Gert Henning Jensen

Almanak x Opera  Start december med den skønneste kalendergave. Onsdag d. 01. december kan du opleve den nye restaurant i Operaen,

Afsnit 10: Breaking news fra en restauratør – The Standard bliver til LOCA Restauranter

Afsnit 10: Breaking news fra en restauratør – The Standard bliver til LOCA Restauranter I går var en stor aften

Et manifest for en bæredygtig fremtid

ET MANIFEST FOR EN BÆREDYGTIG FREMTID Da vi i 2017 stiftede vores virksomhed, LOCA, var det med sommerfugle i maven
Indlæs mere
Vores Menu

NYHED-NYHED


Restaurant Almanak i Operaen åbner som a la carte restaurant den 18. januar 2022.  Restauranten vil være åben for alle til frokost og aften. Læs mere her.