Selskaber, konferencer og events i unikke omgivelser

Københavns spektakulære Operahus, er med sin storslåede arkitektur et besøg værd i sig selv, og det er dermed også et helt unikt venue til afholdelse af selskaber, konferencer og events.

Almanak i Operaen står for servicering med mad og vin ved afholdelse af arrangementer i Operahuset. Dette i tæt samarbejde med Det Kongelige Teater for planlægning og afholdelse af det komplette arrangement.

Som en del af LOCA Gruppen arbejder almanak i Operaen tæt sammen med LOCA gruppens øvrige restauranter, hvilket giver mulighed for skræddersyede løsninger til næsten enhver begivenhed.

Du kan i Operaen vælge mellem 4 fantastiske placeringer:

Restauranten på 4. balkon

Kapacitet: 154 personer

Almanaks restaurantlokaler byder på en helt spektakulær panoramaudsigt over kanalerne og det historiske København. I disse omgivelser kan dine gæster nyde en eksklusiv middag baseret på velsmag, skønhed og bæredygtig bevidsthed.

Operaen Foyeren

Kapacitet: 500 ved runde borde / 800 ved langborde / 1500 ved stående reception (i hele forhuset) 

Operaens Foyer er et helt specielt rum med Olafur Eliassons tre glødende lamper som svævende omdrejningspunkt. Med sine fire niveauer er foyeren velegnet til både mindre events og helt store selskaber med op til 1500 gæster.

1 . balkon 

Kapacitet: 228 gæster

1 . balkon er et helt specielt rum med Olafur Eliassons tre glødende lamper som svævende omdrejningspunkt.

Operaen - Takkelloftet Foyer

Kapacitet: 110 ved runde borde / 144 i biografopstilling / 200 stående reception

Takkelloftet i Operaen er en såkaldt black box-scene, som gør den velegnet til mange typer events. Den tilhørende foyer har skøn udsigt mod den gamle dok og er oplagt at inddrage som del af jeres arrangement.

 

 

Vores Menu

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i de seneste nyheder fra Almanak privatlivspolitik.