Selskaber, konferencer og events i Operaen

Københavns operahus er med dets storslåede arkitektur et besøg værd i sig selv. Operaen er samtidig et helt unikt venue til afholdelse af spektakulære events, selskaber og konferencer i København.

Almanak i Operaen står for servicering med mad og vin ved afholdelse af selskaber i Operaen. Dette sker i tæt samarbejde med Det Kongelige Teater omkring planlægning og afholdelse af det komplette event.

Skræddersyede løsninger på selskaber og konferencer i Operaen

Som en del af LOCA Gruppen arbejder Almanak i Operaen tæt sammen med LOCA Gruppens øvrige restauranter. Det giver mulighed for skræddersyede løsninger til næsten enhver form for begivenhed.

Selskaber og konferencer i København på 4 fantastiske placeringer

Restauranten på 4. balkon

Kapacitet: 154 personer

Almanaks restaurantlokaler byder på en spektakulær panoramaudsigt over Københavns kanaler og det historiske København. I disse omgivelser kan dine gæster nyde en eksklusiv middag baseret på velsmag, råvarer i sæson og bæredygtig bevidsthed.

Operaen Foyeren

Kapacitet: 500 ved runde borde / 800 ved langborde / 1500 ved stående reception (i hele forhuset) 

Operaens Foyer er et helt specielt rum med Olafur Eliassons tre glødende lyskupler som svævende omdrejningspunkt. Med sine fire niveauer er foyeren velegnet til både mindre events og helt store selskaber i København med op til 1500 gæster.

1 . balkon 

Kapacitet: 228 gæster

1 . balkon er et helt specielt rum, hvor Olafur Eliassons glimtende lyskupler udgør det visuelle omdrejningspunkt.

Operaen - Takkelloftet Foyer

Kapacitet: 110 ved runde borde / 144 i biografopstilling / 200 stående reception

Takkelloftet i Operaen er en såkaldt black box-scene, som gør den velegnet til mange typer events. Den tilhørende foyer har skøn udsigt mod den gamle dok, og er oplagt at inddrage som en del af jeres arrangement.

 

 

Vores Menu

Nytår på Almanak


Skål nytåret ind med Københavns bedste udsigt!
Se programmet