fbpx

Teamet bag
Almanak i Operaen

LOCA Gruppen arbejder tæt sammen på tværs af vores forskellige restauranter, og alle uddannes i vores Manifesto og tanker omkring bæredygtig gastronomi. På siden her kan du møde drivkræfterne bag Almanak i Operaen.

 

Christian Hoffmann, partner i Almanak og køkkenchef på Almanak i Operaen

Christian er medunderskriver af vores LOCA Manifesto og en del af kernen i LOCA Gruppen Han er vores øverste chef for køkkenet i Almanak og Almanak i Operaen. Christian er udlært fra D’Angleterre og har blandt andet været forbi Kongeskibet Dannebrog, Orangeriet og Madklubben, før han i 2019 overtog roret i køkkenet på Almanak. Christian er drevet af at skabe velsmag og æstetik med råvarerne omkring os, og ikke mindst har han en forkærlighed for havet og årstidens grønt. Det er Christians bud på et råvaredrevet, sæsonorienteret og moderne dansk køkken, der har skaffet Almanak Michelin-guidens 'Michelin Plate' i både 2019, 2020 og 2021.

Jakob Carstensen, Souschef, Almanak i Operaen

Jakob er souschef og køkkenchef Christian Hoffmanns tro væbner i køkkenet på Almanak i Operaen.

Jakob har en forkærlighed for smørrebrød og menuer, hvor det grønne får lov at spille hovedrollen, og han finder stor inspiration i, hvordan man kan få sæsonens bedste råvarer, velsmag og livsglæde til at gå hånd i hånd med et skarpt fokus på bæredygtig gastronomi.

Tobias Tabajara Lauritzen, restaurantchef, Almanak i Operaen

Tobias er oprindelig uddannet kok fra Dragsholm Slot, men skiftede senere kokkejakken ud med en tjenerskjorte. Foruden Dragsholm har Tobias stor erfaring fra blandt andet Høst og Pluto, og ikke mindst som eventmaker på den Canadiske Ambassade i Rio de Janeiro.

Bæredygtig gastronomi har altid været en vigtig faktor i Tobias' arbejde, og for ham skal Almanak i Operaen være et pejlemærke for andre i branchen i forhold til, hvordan man driver en restaurant, som tilgodeser den verden, vi lever i samt de mennesker, vi omgiver os med. Ikke mindst vil han gerne være med til at gøre Almanak i Operaen til én af Københavns bedste restauranter, hvor gæster får en oplevelse for livet.

Chris Ammitzbøll Langholm, driftschef, Almanak i Operaen

Chris er en del af den overordnede ledelse i LOCA Gruppen, og som driftschef på tværs af LOCA Gruppens restauranter samler han alle enderne i bestræbelserne på at skabe den bedst mulige oplevelse for alle – uanset om du er à la carte-gæst i restauranten, vært for et stort selskab, medarbejder eller leverandør.

Chris har en vinuddannelse fra WSET og et stort kendskab til restaurationsbranchen fra mere end 20 år på blandt andet Babette, The Dining Room og afslutningsvis Scandic, inden han kom til  LOCA Gruppen og Almanak i Operaen. Fællesnævneren for Chris er, og har altid været, at skabe uforglemmelige oplevelser i stort og småt.

Merete Holst & Dorte Juhl Østergaard, restauratører på Almanak i Operaen

Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard er ejer af LOCA Restauranter, som driver restauranterne Studio, Almanak og Mission Green i København, varetager forpagtningen af restaurant Almanak i Operaen og er medejer af Restaurant Radio på Frederiksberg.

LOCA Restauranter er en del af LOCA Gruppen, hvis grundsten er at skabe og udvikle gastronomisk bæredygtige forretninger. Læs på www.locagruppen.dk

Påskefrokost

Den 6, 7 og 8 april tilbyder vi vores påskebord.


Vi glæder os til, at kunne præsentere jer for vores menu og skabe en unik oplevelse med Københavns måske mest spektakulære udsigt.


Se menuen her