fbpx

FLYTTESALG HOS THE STANDARD

The Standard bliver til LOCA Restauranter, og vi forlader den gamle havneterminal i Havnegade i 2022. Almanak skal have tømt ud af gammelt inventar, inden vi rykker over i Operaen, og derfor afholder vi loppemarked tirsdag d. 21.12 fra kl. 10-14.00!

Vi sælger bl.a. ud af Gubi stole, bambusmøbler, lamper, keramik, service, storkøkken-maskiner og meget andet. Alt er til salg for flotte nedsatte priser ift. original pris og stand.

Hop ind og følg med på vores Facebook event her, hvor vi løbende vil opdatere med “teasers” fra vores flyttesalg.

Med et glas gløgg til dem som har lyst til at lægge vejen forbi, vil vi samtidig gerne benytte lejligheden til at sige tak for tiden i Havnegade – og ikke mindst på gensyn i Operaen og andre nye, spændende lokationer i 2022.

Vi følger selvfølgelig de gældende corona-restriktioner for restauranter, det betyder at du skal have mundbind på og vise gyldig coronapas ved ankomst.

DET STORE JULEBORD

DET STORE JULEBORD


De sidste fire lørdage op til jul, fra den 25. november til den 16. december 2023, serverer Almanak dansk Julebord til Danmarks måske bedste udsigt.


Dejlig mad i smukke omgivelser og godt selskab er omdrejningspunktet når vi disse fire lørdage inviterer max 50 gæster til julefrokost på Operaens 4 balkon.