FLYTTESALG HOS THE STANDARD

The Standard bliver til LOCA Restauranter, og vi forlader den gamle havneterminal i Havnegade i 2022. Almanak skal have tømt ud af gammelt inventar, inden vi rykker over i Operaen, og derfor afholder vi loppemarked tirsdag d. 21.12 fra kl. 10-14.00!

Vi sælger bl.a. ud af Gubi stole, bambusmøbler, lamper, keramik, service, storkøkken-maskiner og meget andet. Alt er til salg for flotte nedsatte priser ift. original pris og stand.

Hop ind og følg med på vores Facebook event her, hvor vi løbende vil opdatere med “teasers” fra vores flyttesalg.

Med et glas gløgg til dem som har lyst til at lægge vejen forbi, vil vi samtidig gerne benytte lejligheden til at sige tak for tiden i Havnegade – og ikke mindst på gensyn i Operaen og andre nye, spændende lokationer i 2022.

Vi følger selvfølgelig de gældende corona-restriktioner for restauranter, det betyder at du skal have mundbind på og vise gyldig coronapas ved ankomst.

Andre Nyheder

Almanak i Operaen er officielt ”Highly Recommended” af internationale madanmeldere

Almanak i Operaen er officielt ”Highly Recommended” af internationale madanmeldere I sidste uge blev årets Opionionated About Dinings (OAD) liste over

Pop-up jazzklub på Almanak i Operaen

Jazz festival i Operaen Sommer i København er lig med Copenhagen Jazz Festival, og i år debuterer Almanak i Operaen

Skaldyrsfadet er tilbage

Ny forårsmenu og særtilbud på skaldyrsfad i Operaen Solen skinner nærmest uophørligt i disse uger, og byens mange muligheder udfolder
Vores Menu

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i de seneste nyheder fra Almanak privatlivspolitik.