FLYTTESALG HOS THE STANDARD

The Standard bliver til LOCA Restauranter, og vi forlader den gamle havneterminal i Havnegade i 2022. Almanak skal have tømt ud af gammelt inventar, inden vi rykker over i Operaen, og derfor afholder vi loppemarked tirsdag d. 21.12 fra kl. 10-14.00!

Vi sælger bl.a. ud af Gubi stole, bambusmøbler, lamper, keramik, service, storkøkken-maskiner og meget andet. Alt er til salg for flotte nedsatte priser ift. original pris og stand.

Hop ind og følg med på vores Facebook event her, hvor vi løbende vil opdatere med “teasers” fra vores flyttesalg.

Med et glas gløgg til dem som har lyst til at lægge vejen forbi, vil vi samtidig gerne benytte lejligheden til at sige tak for tiden i Havnegade – og ikke mindst på gensyn i Operaen og andre nye, spændende lokationer i 2022.

Vi følger selvfølgelig de gældende corona-restriktioner for restauranter, det betyder at du skal have mundbind på og vise gyldig coronapas ved ankomst.

Andre Nyheder

Toscana i Operaen – En vinoplevelse for alle sanser

Toscana i Operaen – En vinoplevelse for alle sanser Den 19. februar får vi besøg af Valentino Davaz, som driver

Almanak i Operaen deltager i Dining Week

Almanak i Operaen deltager i Dining Week I slutningen af 2021 kunne vi endelig løfte sløret for vores nye restaurant,

LOCA Gruppen vil med manifest vise vejen mod mere bæredygtige køkkener

Kantine- og restaurantvirksomheden Loca Gruppen vil med nyt bæredygtighedsmanifest bane vejen for mere klimavenlighed i selskabets køkkener og samtidig inspirere
Vores Menu

Almanak i Operaen åbner for alle


Restaurant Almanak i Operaen åbner som a la carte restaurant den 18. januar 2022.  Restauranten vil være åben for alle til aften. Fra d.01. Februar åbner vi også for frokostservering. Læs mere her.