fbpx

FLYTTESALG HOS THE STANDARD

The Standard bliver til LOCA Restauranter, og vi forlader den gamle havneterminal i Havnegade i 2022. Almanak skal have tømt ud af gammelt inventar, inden vi rykker over i Operaen, og derfor afholder vi loppemarked tirsdag d. 21.12 fra kl. 10-14.00!

Vi sælger bl.a. ud af Gubi stole, bambusmøbler, lamper, keramik, service, storkøkken-maskiner og meget andet. Alt er til salg for flotte nedsatte priser ift. original pris og stand.

Hop ind og følg med på vores Facebook event her, hvor vi løbende vil opdatere med “teasers” fra vores flyttesalg.

Med et glas gløgg til dem som har lyst til at lægge vejen forbi, vil vi samtidig gerne benytte lejligheden til at sige tak for tiden i Havnegade – og ikke mindst på gensyn i Operaen og andre nye, spændende lokationer i 2022.

Vi følger selvfølgelig de gældende corona-restriktioner for restauranter, det betyder at du skal have mundbind på og vise gyldig coronapas ved ankomst.

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN

SANKT HANS' SKALDYRSAFTEN


Almanak i Operaen inviterer til en uforglemmelig Sankthansaften. Vi blander fællesspisning, krebs, skaldyr og bål i en fusion af kulinariske og kulturelle oplevelser, når vi fejrer midsommer med udsigt til Ofelias Plads.


Se mere her