Mortensaften
Søndag den 10. november
Oplev en Mortensaften i unikke omgivelser på 4. balkon i Operaen med en fantastisk udsigt over Københavns havn.
Vores dygtige kokke har sammensat en 3-retters menu, der hylder sæsonens bedste råvarer, hvor hovedretten er en klassisk Mortensaften-specialitet: stegt andebryst og confiteret andelår, serveret med rødkål, grønkål.
For dem, der ønsker at fuldende oplevelsen, tilbyder vi en nøje udvalgt vinmenu, som kan tilkøbes. Den perfekte ledsager til en aften fyldt med smag og hygge.
MENU
Muslingebisque – Syltede muslinger – Porrer
2022 Aligoté ”La Mouille”, Domaine Les Astrelles, Burgundy, France
Stegt andebryst + Confiteret andelår – Rødkål – Grønkål – Sveske sc.
(Kogte kartofler og Waldorff salat a part)
2021 Gigondas ”Les Dessous des Dentelles”, Chateau Croix de Pins, Rhône, France
Æbletærte – Skovmærke – Creme fraiche is
2019 Les Charmilles de Tour Blanches, Chateau La Tour Blanches, Sauternes, France
450,- pr. person inkl. vand med eller uden brus
775,- inklusiv 3 glas vinmenu
Julefrokost med byens bedste udsigt
November: 15, 16, 21, 22, 23, 28, 29, 30.
December: 5, 6, 7, 12, 13, 14, 19, 20, 21.
Oplev Almanaks Store Julebord i Operaen
Almanak i Operaen inviterer til en sublim julefrokost på toppen af én af Københavns mest ikoniske bygninger. Her kan du nyde en julefrokost over fire serveringer, piftet op med moderne elementer og serveret i Operaens spektakulære rammer med byens måske bedste udsigt over København.
MENU
Serveres med rugbrød – lyst brød – pisket smør
1. servering
Karrysild – limeblade – stikkelsbær
Stegt sild – røget mayonnaise – sennep
Æggesalat – rejer – purløg
2. servering
Laks – rygeost – radise
Kartoffel – stegt gris – røg
3. servering
Gråand – rødkål – solbær
Grønkål – valnød – tyttebær
4. servering
Danske oste – kompot – knækbrød
Risalamande – vanilje – kirsebær
595,- pr. person
Nytårsgalla
Tirsdag den 31. december
Ankom til en aften i luksus, hvor du bydes velkommen med snacks og et glas boblende champagne direkte ved dit bord.
Som prikken over i'et afsluttes aftenen på operaens smukke balkon med et glas, bobler og kransekage i hånden. Herfra har du en spektakulær udsigt over Marmorkirken og Amalienborg, samtidig med at du nyder Københavns imponerende fyrværkeri. En uforglemmelig nytårsaften i hjertet af byen!
Fejr nytåret efter Operaens Nytårs koncert
Hvis du skal til nytårskoncerten i Operaen, har vi planlagt en helt særlig aften for dig. Efter koncerten kl. 20:30 byder vi dig velkommen til vores eksklusive nytårsmenu med nøje udvalgte vine – perfekt timet, så du kan nyde maden inden fyrværkeriet maler himlen. Som noget ekstraordinært tilbyder vi også en mulighed for at starte aftenen tidligere: Kom mellem kl. 15:30 og 17:45 og forkæl dig selv med lækker charcuteri og et glas champagne, før musikken tager dig med på årets sidste musikalske rejse.
MENU
Snacks
Robert barbychon, Blanc de Blanc, Brut, Champagne
Kammusling – Kærnemælk – Dild – Agurk – Kaviar
Riesling Trocken "Aus Ersten Lagen", Weingut K. F. Groebe, Rheinhessen, Germany
Torsk – Syltet tomat – Røget muslingeblanquette – Purløg
2021 Chateauneuf-du-Pape Blanc, ”Cuvee Tradition” Domaine Font du Vent, Rhône, France
Farseret vagtel – Grillet gulerod – Kastanjebisque
2012 Les Tourelles de Longueville, Pauillac, Bordeaux, France, Db. MG.
2 slags ost – Garniture – Knækbrød
2020 Welschriesling Alte Rebstöcke, Weingut Sattlerhof, Südsteiermark, Austria
Baba au rhum – Marineret bær – Chokolade sorbet
2021 Banyuls Rimage, Clos St Sebastien, Domaine St. Sebastien, France
Kransekage
Cava Navaran, Penedes, Spanien
2395,- pr. person
Fejr nytåret på Operaens øverste etage uden nytårskoncert
Hvis du ikke skal til nytårskoncerten, kan du stadig nyde en festlig aften med os i Operaen. Vi inviterer til en særligt udvidet nytårsmenu, hvor du kan ankomme mellem kl. 17:30 og 19:30. Menuen er krydret med ekstra smagsoplevelser, og vi har selvfølgelig også sammensat en vinmenu, der løfter smagen til nye højder. Oplev en uforglemmelig aften med udsigt til fyrværkeriet, hvor vi forkæler dig med en overdådig middag, inden det nye år skydes i gang.
MENU
Snacks
Robert barbychon, Blanc de Blanc, Brut, Champagne
Kammusling – Kærnemælk – Dild – Agurk – Kaviar
Riesling Trocken "Aus Ersten Lagen", Weingut K. F. Groebe, Rheinhessen, Germany
”Brændt” Jomfruhummer – Karamelliseret fløde – Røget mandel – Æble
2018 Chablis 1. Cru Montmains VV, Pascal Bouchard, Chablis, France
Variation af blomkål – Tuber melanosporum – Brunet smør – Hasselnød
2022 Bourgogne Clos du Chateau Blanc, Ch. de Meursault, Burgundy, France
Torsk – Syltet tomat – Røget muslingeblanquette – Purløg
2021 Chateauneuf-du-Pape Blanc, ”Cuvee Tradition” Domaine Font du Vent, Rhône, France
Farseret vagtel – Grillet gulerod – Kastanjebisque
2012 Les Tourelles de Longueville, Pauillac, Bordeaux, France, Db. MG.
2 slags ost – Garniture – Knækbrød
2020 Welschriesling Alte Rebstöcke, Weingut Sattlerhof, Südsteiermark, Austria
Baba au rhum – Marineret bær – Chokolade sorbet
2021 Banyuls Rimage, Clos St Sebastien, Domaine St. Sebastien, France
Kransekage
Cava Navaran, Penedes, Spanien
2595,- pr. person