
VORES EVENTKALENDER

Winemakers dinner med Stefanie Lobner
Torsdag den 22. maj inviterer vi til en eksklusiv Winemakers Dinner på Almanak i Operaen, hvor vi får fornemt besøg af Stefanie Lobner.
Hun repræsenterer tre af Østrigs mest anerkendte, økologiske og biodynamiske vinhuse: Sattlerhof, Heinrich og Wieninger.
Glæd dig til en unik gastronomisk oplevelse, hvor vi kombinerer særligt udvalgte vine med en skræddersyet menu fra Almanaks køkken.
Hver ret er nøje afstemt til vinene, som Stefanie Lobner vil præsentere og dele sin passion for.
Tag med på en smagsrejse gennem Østrigs terroir og oplev, hvordan passion, tradition og innovation smelter sammen i glas og på tallerken.
MENUEN
Fine de Claire-østers med vinaigrette på bergamotte og mandelolie
2022 Pet Nat ”Oh When the Saints” Weingut Heinrich
Ceviche af kuller med syltet magnoliablomst og grønne æbler
2023 Sauvignon Blanc Gamlitz, Weingut Sattlerhof
Gule beder glaseret i miso og rosépeber, saltet yoghurt og solsikkekerner
2022 Pinot Noir Select, Weingut Wieninger
Rosastegt vildsvin, konfiterede østershatte og kraftig sauce trukket med langpeber og estragon
2019 Gabarinza, Weingut Heinrich
Chèvre chaud med ristede hasselnødder og brioche
2023 Gemischter Satz, Ried Falkenberg 1 ÔWT, Weingut Wieninger
Biscuitbund trukket med Cointreau, nougatin og honningmousse
2022 Sauvignon Blanc Kranachberg, Trockenbeerenauslese, Weingut Sattlerhof
995,- pr. person

Almanaks Sankt Hans skaldyrsfest
Mandag den 23. juni kl. 18.00
Forestil dig lange borde opstillet under det majestætiske halvtag foran Operaens indgang, en scene sat til en aften med fest og fortryllelse. Vores "buffet" vil være et sandt overflødighedshorn af delikatesser fra havets dybder og friske krebs, nøje udvalgt for at tilfredsstille selv den mest kræsne gane.
Udover det overdådige måltid vil en særlig person holde en båltale, der vil kaste lys over aftenen med inspirerende ord og stemningsfuld poesi.
Imens du nyder vores lækre retter og skønne vine, vil Ophelia Plads' bål danse i baggrunden og skabe en helt særlig atmosfære af hygge og fordybelse.
Dette er ikke bare en middag, det er en fejring af det bedste fra danske farvande og forene sommergilde, krebsedyr og Operaens fortryllende facade.
MENUEN
Østers - Hybenrose - Olivenolie
Kogte krebs - Grillede citroner - Brunet smør Mayonnaise
Brød og smør
Syltede agurker med Krondild
Røgede Pil-selv-rejer - Dildmayonnaise - Citron
Grillede Jomfruhummere - Ramsløg - Cognac
Kartoffelsalat - Ramsløg - Æbler - Pinjekerner
Tomatsalat - Feta - Rucola
Dessert:
Rødgrød - Creme Doublé - Rose - Skovmærke
695,-