Betaling med gavekort

Betaling med gavekort i restauranten for forestillingsgæster

Har du et gavekort til Det Kongelige teater, kan dette benyttes i restaurant Almanak i Operaen.

Ønsker du at bruge gavekortet til en middag før en forestilling, skal du vælge en af vores forestillingsmenuer. Når du skal nå en forestilling, vil vi nemlig gerne sikre, at det forudgående besøg i restauranten bliver en god og afslappet oplevelse – og uden unødigt madspild. Derfor skal menuen forudbestilles.  Du finder Forestillingsmenuerne her.

Ønsker du at bruge gavekortet i restauranten uden at skulle til forestilling

Ønsker du at bruge gavekortet til en helt unik restaurantoplevelse i operaen uafhængigt af en forestilling, så finder du vores frokost – og aftenskort her.

Betaling med rabat på medlemskort

Med et medlemskort til Det Kongelige Teater får du 10% på dit restaurantbesøg hos Almanak i Operaen.

Ønsker du at spise i restauranten inden du skal til en forestilling, så skal du vælge en af vores forestillingsmenuer.

Du kan naturligvis også besøge restauranten og få din medlemsrabat uden at skulle til en forestilling. I så fald kan du se vores aften – og frokostmenu her.  

Hvorfor forudbestilt menu

Når du skal nå en forestilling, vil vi gerne sikre, at det forudgående besøg i restauranten bliver en god og afslappet oplevelse på højt gastronomisk niveau – og uden unødigt madspild. Derfor skal menuen til en middag i restauranten inden en forestilling forudbestilles. Vi kalder det en Forestillingsmenu. Denne vælges når du booker bord. Se vores Forestillingsmenuer her. Drikkevare købes på dagen.

Afbestilling, ombooking og refundering af forestillingsmenu

Hos Almanak i Operaen har vi store ambitioner indenfor bæredygtig gastronomi. For at opretholde et højt gastronomisk niveau uden unødigt madspild bestilles menuen derfor på forhånd.

Ønsker om ændring af forudbestilt menu

Hvis du op til middagen ønsker at ændre dit valg af forestillingsmenu, skal du blot kontakte os på operaen@almanakcph.dk. Vi gør opmærksom på at vi skal have menuændringer minimum 3 dage før din reservation.

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i de seneste nyheder fra Almanak privatlivspolitik.