fbpx

Ny forårsmenu og særtilbud på skaldyrsfad i Operaen

Solen skinner nærmest uophørligt i disse uger, og byens mange muligheder udfolder sig nu igen for alvor. Det er tid til gensyn med gode venner, røde kinder og rosé i solen, og på Almanak i Operaen fejrer vi foråret ved at sætte vores legendariske skaldyrsfad tilbage på menuen. Skaldyrsfadet byder på et overflødighedshorn af de flotteste og bedste råvarer, de danske og nordiske farvande har at byde på. Sæt dig til rette indenfor eller i solen på vores store terrasse på Operaens øverste dæk, og gå ombord i blandt andet østers med hindbærvinaigrette, kogt dansk sorthummer med brunet smør, kløer af dansk taskekrabbe, hånddykkede norske kammuslinger med geranium og grillede danske jomfruhummere med løvstikkesmør. Skaldyrsfadet kan nydes både frokost og aften – den bragende gode udsigt over byen får du gratis med.

Book bord her.

Særtilbud på skaldyrsfadet til Mors Dag

I anledning af Mors Dag den 8. maj har vi sammensat et særtilbud, så du kan prøve vores skaldyrsfad og samtidig give din mor lidt velfortjent forkælelse. Den 8. maj mellem 11.30-14.30 serverer vi skaldyrsfad for to inklusiv et godt glas bobler til særprisen 1.000 kroner i alt. Normalpris 1.360 kroner. Book bord til oplevelsen her.

Ny forårsfrisk aftenmenu

Aftenmenuen er også netop skiftet, og her har de første forårsfriske danske råvarer også meldt deres ankomst. Kom forbi og få et skud forår fra friske fjordrejer, de første grønne og hvide asparges og rabarber. Du kan læse hele menuen her.

DET STORE JULEBORD

DET STORE JULEBORD


De sidste fire lørdage op til jul, fra den 25. november til den 16. december 2023, serverer Almanak dansk Julebord til Danmarks måske bedste udsigt.


Dejlig mad i smukke omgivelser og godt selskab er omdrejningspunktet når vi disse fire lørdage inviterer max 50 gæster til julefrokost på Operaens 4 balkon.